Altany

Woda w ogrodzie

Woda w ogrodzie

Woda w ogrodzie

Słupki Ogrodzeniowe

Słupki Ogrodzeniowe

Slupki Ogrodzeniowe



Grill z wędzarnią - urządzenie służące do obróbki cieplnej produktów żywnościowych wykorzystujące do tego celu źródło ciepła umieszczone bezpośrednio pod rusztem. Rozróżnia się rówzne rodzaje grilów m.in. z wędzarnią. Rodzaj grilla uzależniony jest od jego budowy. Urządzenie to ma zazwyczaj postać ogniotrwałej (najczęściej stalowej lub żeliwnej) misy z osłoną wyposażoną w punkty mocowania rusztu; najczęściej występuje w formie przenośnej. Budowane są także grille stałe, na zewnątrz budynków (np. w ogrodach) i wewnątrz (np. w restauracjach). Grill używany jest głównie do przyrządzania mięs i ryb, a także do przygotowania warzyw.






JESTEŚMY RZETELNĄ FIRMĄ © 2014 Other Media. All rights reserved 
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika gosia.